Hemsidor

Visar din hemsida vad kunderna söker?

Effektiva hemsidor för  byggbranschen. Vi hjälper dig skapa en hemsida som kunder hittar och gillar.

Visst är kontakter och ett gott rykte ovärderligt för att hitta nya kunder. Men många av de som söker efter ett företag som ditt googlar. Det gäller dels att synas, dels att visa att du och ditt företagstjänster är precis rätt för uppdraget. Framför allt ska din hemsida vara lika proffsig som jobben du gör!

hemsidor för byggbranschen

Vad vi kan hjälpa dig med?

Enklare hemsidor

Behöver du en enklare hemsida med få undersidor och inte bryr dig så mycket om specialdesign eller har behov av avancerad funktionalitet är det fullt möjligt att skapa en hemsida baserad på beprövade standardlösningar & färdig layout-design, utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten.

Större hemsidor

Har din verksamhet behovet av en större hemsida med många undersidor? Du erbjuder kanske flera olika tjänster eller behöver en hemsida som ska presentera produkter? Kanske vill du ha en nyhetsblogg eller portfolio för dina projekt? Vi utvecklar flexibla och genomtänkta webbplatser i plattformen WordPress.

Skräddarsydda lösningar

Har du specifika krav på design, specialanpassad funktionalitet? Vi skapar flexibla och genomtänkta webbplatser i plattformen wordpress. Självklar ser vi till att din Webbplats är SEO-anpassad och att dina besökare får en bra upplevelse oavsett om de använder på dator, mobil eller surfplatta.

Vår arbetsprocess

1

Behovsanalys

Kommunikation och planering är nyckeln för ett lyckat hemsideprojekt, både för vår kund och för oss.

Genom kvalificerad behovsanalys & konkurrentanalys säkerställer vi att rätt aktiviteter genomförs på såväl en befintlig som nyutvecklad hemsida. Med en klar bild av behov, mål, syfte och budget kan vi skapa en hemsida som är konkurrensmässig både när det gäller innehåll och utseende.

2

Design & utveckling

När vi kommit fram till vad som behövs göras bollar vi idéer och börjar jobba på ett förslag. Detta förslag får ni sedan tycka till om, så finslipar vi det så det blir precis som ni vill ha det.

Självklart är användarvänlighet och responsiv design vår utgångspunkt i all vår design.
När vi fått en godkänd design bygger vi din hemsida i WordPress är världens mest använda CMS (Content Management System).

3

Lansering

Dags för överlämning.
Vi ser alltid till att du är nöjd, känner dig trygg och redo innan lansering. Vi publicerar din hemsida på det webbhotell du önskar men kan även erbjuda hosting via vår hostingtjänst i samarbete med Velumi.

4

Förvaltning & Underhåll

Arbetet med hemsidan tar inte slut vid publicering. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig att underhålla och förvalta din hemsida.

Säkerhet, tekniska uppdateringar och innehållsuppdateringar är några av de tjänster vi erbjuder.

5

Marknadsföring

Vi hjälper dig att ta din plats bland dina konkurrenter på den digitala marknaden.

Kommunikation för byggbranschen

Vi på Dove Agency har specialiserat oss på att skapa effektiv kommunikation för företag i byggbranschen. Som entreprenör är du specialist och vill göra det du är bra på – vi ser till att det syns och sprids så att du får många förfrågningar som leder till affär.

Det är också viktigt att en hemsida berättar exakt vad det är du är bra på och vill jobba med så du undviker frågor om uppdrag som inte passar er verksamhet.

Kontakta oss för mer info om vad vi kan hjälpa dig med!

Våra kundcase

Vi har nöjet att få arbeta med många intressanta företag inom byggbranschen. Eftersom varje kund är unik skräddarsyr vi lösningen efter behov. Här presenterar vi några utvalda referenser. 

Med vår kunskap inom digital marknadsföring, webbutveckling, design och SEO hjälper vi dina potentiella kunder att hitta till dig.